++ my sweet follower ++

Wednesday, February 10, 2010

..:: study again.... ::..

salam semua....

akhirnya penantian fara untuk menyambung semula pelajaran fara berakhir semalam....
fara dah selamat mendaftarkan diri di Intitut Teknologi Perak....
dalam kursus Diploma Kemahiran Malaysia (Sistem Komputer) Level 4.....
huhuhu.....

sblum tawaran nie, fara dpat tawaran Diploma Teknologi Multimedia kat Shah ALam...
fara memang tertekan giler sbb terpaksa buat pilihan.....

so, setelah mengambil kira buruk dan baik....
susah dan senang.... dan untuk tidak menyusahkan mak n abah fara.....
fara terima jea blajar kat ipoh.... dkat cket klw nk balik umah....
lgpun course sistem komputer level 4 tue adalah sambungan untuk apa yang fara dah belajar kat ILP dulu.....

bila nak smbung balik blajar nie.... hurm, mcm2 fara rasa....
dah la x da member kat sana nnty.....
time daftar semalam pn,
sorang pn fara x kenal... huhuhu......
harap2 nnty dpat la fara menyesuaikan diri kat sana.....

ape2 pn, fara rindu sngat kat classmate fara dulu time same2 blajar kat ILP....
misz u all....

hope u all mendoakan kejayaan fara kat sana k.....
see u soon.....
dimana bumi dipijak...
disitu langit dijunjung......

fara still di Perak Darul Ridzuan...
mgkin rezeki fara untuk smbung belajar semuanya di perak.....



5 comments:

Fiq said...

bagus la sambung belajor... berguna pada masa depan tuu...

g-mie said...

wah.. best nye.. ape pown, GOOD LUCK..!! blaja rerajin, jgn lupa kt mie.. hehe~

♥..:: !'m no+ $!ngL3 ::..♥ said...

fiq : thanks cz bg support... (^_^)

mie : thanks mie.... mie pn blajar la rerajin kat johor 2.... hehehe... fara x lpe mie la... fara akan still berblogging klw ada msa terluang... (^_^)

lia bulat said...

smala kta fara cma owg lari tajok ja..cos laen..hehehe..apa2 pn gudluck

Ninja_8 said...

slam kenal awak malay...from jakarta.