++ my sweet follower ++

Wednesday, February 17, 2010

..:: diet???? tewas jua akhirnya... huhuhu....::...

salam semua.....

pernah x korang berDIET????
pd yang kurus 2, x yah la susah2kan diri nak than2 makan..... x baik untuk kesihatan OK!!!,.....

fara dalam proses untuk mengekalkan berat badan fara semasa berada di rumah....
iye la.... bla duk umah jea... keinginan utk makan 2 msty akan jadi berGANDA-GANDA.....

kalau x dikawal sekarang, msty fara jdik cm KEVIN dlm THE BIGGEST LOSER ASIA 2.... huhuhu.... - nie la cite yang fara minat sejak akhir2 nie.....

bayangkan semumur hidup dya x pernah pn minum air kosong ngan makan sayur!!!!!!
menu mkan tgh ary dya adalah ayam goreng dan b**i goreng.....
n setiap malam plak dya akan memesang 8 keping pizza bersaiz "L"...... FUH!!!!! banyak giler 2.......
sesuatu keinginan yang luar biasa......

nie la kevin....
salah seorang perserta THE BIGGEST LOSER ASIA...

pe2 pn, dya bkanlah THE BIGGEST LOSER ASIA yang dicari2 apabila dya telah tersingkir pada episod yang telah ditayangkan malam semalam..... huhuhuhu... cedey giler.....
sampai fara pn tetibe jea mengalirkan air mata.....
kalaw korang x pcaya,..... try la tgk..... msty korang pn leleh....... hukhukhuk.....

"x per kevin.... teruskan usaha anda di rumah.... saya yakin anda akan berjaya.... jangan putus asa ok..." -agak2 korang kalau kevin baca dya faham x????

dlm proses untuk ber DIET, pada suatu hari..... fara telah tewas pd ZINGER BURGER KFC ....

huhuhu.... teringin giler nak mkan...... keinginannya membuak2......
x pe.... kali nie jea..... sok fara DIET lg ek.... hehehehe.....

walawpun mahal..... -sb kalau beli burger kat pasar malam, leh dpat 7,8 bijik.....
fara korbankan jgak ringgit Malaysia fara yang pastinya akan boleh menaikkan 1kg lagi berat badan fara.....
huhuhu....



yum... yum... yum.....
biarla dimakan asal x kempunan.... hehehehe...

hey!!!! what's wrong with u fara????? mana perginya DIET awak??????


9 comments:

Afnie Roslan said...

alamak...die dah kuar...ingt die yg ade harapan nk menang...sian die....

Aini said...

comel kan kevin tu..suka tengok dia.. =)

NADIRA SALIM said...

pernah try diet..
tp x leh tahan lama..
melainkan kalau bukan dok umah dgn family..
mcm fara ckp la..
bila dok umah selera makan mmg tak boleh tahan2..
huhuhuhu..
sudahnya kita mkin membeso..
:D

♥..:: !'m no+ $!ngL3 ::..♥ said...

ape yang penting... disiplin kita sndry... kekeke....
nak seribu daya... x nak seribu dalih....
iye x???? (^_^)

NADIRA SALIM said...

iya mmg iya..
tp tu la nadira ni bukannya jenis yg berdidiplin..
kahkahkah..
:D

lionteen said...

mmg terkjut r dgr..
mkn pizza skali byk..
bhaye nih..

♥..:: !'m no+ $!ngL3 ::..♥ said...

mmg btl 2 lionteen...
anyway, dya dpat gak ubah tabiat hidup dya yang kurang sihat itu.....
congrats... (^_^)

ayie said...

makan banyak x per..tp pastu kene keje banyak la..baru leh mantain badan...x gitu...

jojie said...

wohoho,iloveee kevin !