++ my sweet follower ++

Saturday, February 2, 2013

..:: segmen pantas aisyah humairah ::..

hari nie terasa macam nak join contest..

tadi time fara BW kat satu blog nie, terasa diri ni teringin nak join.. lagi pun dah lama blog nie bersawang, jadi hari nie boleh la cuci-cuci sikit.. hehehe
 
 
 
Tamat pada jam 1 petang esok [2/2/2013] 
Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D 
Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 
Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5

mangsa tag:

http://cikzaniff.blogspot.com/
http://measyouknowme.blogspot.com/
 
cik fara pesan : kalau korang nak join boleh je... korang kena pegi kat blog aisyah humaira ni dan ikut semua syarat2nya. jangan lambat2.. pukul 1 petang ni nak tamat dah.. huhu...


8 comments:

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

SENARAI PESERTA DAH ADA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

#Niera dah follow sini :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Miss Light of Happiness said...

assalamualaikum ...

Salam Mahabbah wa rahmah ..


Singgah dr segmen sama ...^^

Miss joined jugak .. dh follow sini ...

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html


ilalliqa' :)

nanakimie said...

singgah dari segmen sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

salam kenal dari nana....heee

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hye ! already follow n BW here .
Do visit my blog too k :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hye ! already follow n BW here .
Do visit my blog too k :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Zira Aziz said...

#454

BW n follow dr segmen yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Zira Aziz said...

#111

BW n follow dr segmen yg sama:


http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html